Keizersgracht 520H
Amsterdam, Nederland.
Ma - Zat 9.00 - 17.00
Zondag GESLOTEN
+31 6 36576973
Contact Nummer

Projecten

BZB > Projecten

Projecten voor Woningbouwcorporaties

Keuken plaatsen planmatig kunnen wij dat inplannen met grote aantallen in een bespreekbare periode. Nieuwe deuren hangen in grote aantallen bv op een nieuwbouw project planmatig kunnen wij dit uitwerken in aanzienlijke snelle periode Vele huishoudens gaan over van gas naar Elektrisch koken-
Wij zijn gespecialiseerd om nieuwe elektrische kookgroep en elektrische installatie in meterkast te vernieuwen zodat de klant elektronisch kan koken

Wij zijn aannemer BZB

De kern van ons werk is : Renoveren, verbouwen ,opknappen, verduurzaming aan panden, onderhoud plegen aan panden. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in mutatieonderhoud voor beleggers en corporaties.

Uw wensen zijn belangrijk voor ons , desgewenst bespreken uw wensen persoonlijk bij u thuis. We leggen alle mogelijkheden aan u voor en brengen u op idee├źn.U bent bij ons uiteraard ook van harte welkom op kantoor.
Service en garantie, Nazorg en service zijn zaken waar wij meer dan gemiddeld aandacht aan besteden.

 • Het eerste plan
  Wij maken schetsen, adviseert en geeft u een voorlopige offerte in grote lijnen. Deze fase is geheel vrijblijvend.
 • Definitief plan
  Na het bespreken en bijschaven van het eerste plan brengt BZB een gedetailleerde offerte uit. Daarna neemt u de tijd voor een eindbesluit.
 • Bouwvergunning
  BZB verzorgt de volledige vergunningaanvraag voor u waar nodig . Als u dit wenst kunt u deze stap in overleg ook zelf voor uw rekening nemen.
  De bouw
 • Een team van louter vakmensen voert alle werkzaamheden uit. Het bouwproces verloopt onder deskundige begeleiding. U heeft altijd een vast aanspreekpunt.Hierdoor verloopt de communicatie gemakkelijk en via korte lijnen.